Nick Borgerdijn ervaren therapeut

Nick Borgerdijn, BEd MSc (NSG Amsterdam, University of Middlesex, Londen) is als therapeut opgeleid in gestaltpsychotherapie, Emotionally Focused Therapy (EFT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en EMDR (traumabehandeling). Hij heeft zich gespecialiseerd in relatietherapie, vaak in combinatie met individuele therapie. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van zowel stellen als individuele cliënten op het gebied van communicatie, intimiteit/seksualiteit (waaronder seksversverslaving) en stress, burn-out en overspanning.

Nick Borgerdijn

Naast zijn therapiepratijk begeleidt hij ondernemers en professionals in personal coaching, zie ook de coachingsite Psylon – coaching voor professionals.

Als opleider en supervisor heeft hij o.a. gewerkt voor Psyned Aacademy, waar hij psychologen en therapeuten heeft opgeleid in relatietherapie en therapie aan seksverslaafden. Hij is medisch directeur geweest van de eerstelijns behandelorganisatie PepperMind psychologen.

Nick Borgerdijn is lid van het International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT), EFT Nederland en ACBS (Association for Contextual Behavioral Science).

Nick Borgerdijn: ‘Veel mensen tobben nodeloos lang met problemen waar vaak heel goed een oplossing voor te vinden is.
Ik wil je een omgeving bieden waarin we – zonder oordelen – samen kunnen uitzoeken wat je nodig hebt en hoe je daar praktisch handen en voeten aan kunt geven.’